Narocilo na novosti
Naslov
Voščile 2019


Iskalnik
counters
obiskovalcev
od 28.01.2008
Isci
Iskalnik
Coool.
Menu
Avtorstvo

Za tiskanje   Pošlji prijatelju

Namen spletnih strani

Spletne strani 'press-radovljica.si' so blagovna znamka Andreja Kokota in so oblikovane izključno z namenom omogočiti sodoben pretok informacij o njegovih dejavnostih in nikakor nimajo namena postati javni forum oziroma množično občilo. 

Pravica uporabe

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, se brez pisnega dovoljenja lastnika Andreja Kokota  ne smejo biti reproducirani v komercialne in v nekomercialne namene. Izjema so krajši citati, ki pa morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, vključno z navedbo vira in avtorja. Izjema tega določila so le deli spletnih strani 'press-radovljica.si', ki niso nastale v izključnem avtorstvu 'press-radovljica.si'.

Prevzemanje odgovornosti

 Andrej Kokot  bo na pričujojočih spletnih strani skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove morebitne nadaljnje uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Prav tako Andrej Kokot ne jamči za točnost povezav na druge strani, ki morda zaradi časovne oddaljenosti od trenutka, ko so bile vstavljene na to spletno stran, ne delujejo več. Vsaka dobrohotna opozorila so zaželena.

Varstvo osebnih podatkov

Za potrebe obveščanja s spletnih strani 'press-radovljica.si' zbiramo le tiste podatke, ki jih uporabniki spletnih strani sami želijo dati. Orodja, ki jih uporabljamo, onemogočajo pošiljanje neželene pošte izven okvira rednega obveščanja spletnih strani, podatki pa so varno shranjeni in varovani v skladu s pozitivno zakonodajo na strežniku izvajalca spletnih strani. Orodje je prilagojeno tako, da se naročnik lahko kadar koli na lastno željo odjavi iz nabora prejemnikov obvestil.

Do 15. junija 2013 so bili vsi aktualni naročniki obvestil s spletnih strani Press Radovljica obveščeni o možnosti odjave. Neodjava pomeni nadaljnje strinjanje s prejemom obvestil spletnih strani 'press-radovljica.si'.

Izključna pravica do spreminjanja spletnih strani

Andrej Kokot si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršen koli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Niti Andrej Kokot niti katera koli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani 'press-radovljica.si', ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.

Spletne strani  'press-radovljica.si' vsebujejo tudi morebitne spletne povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti Prava beseda Andrej Kokot s.p., zato Prava beseda Andrej Kokot s.p. ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem. 

Uporaba piškotkov

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1, Uradni list št. 109/2012) nalaga pripravljalcem spletnih strani, da uporabnike (bralce) spletnih strani od 15.06.2013 dalje obvestijo o uporabi spletnih piškotkov, katerih piškotkov in s kakšnim namenom.

Bralec spletnih strani mora imeti možnost odločitve za ali proti uporabi piškotkov na spletni strani, oziroma lahko uporabo piškotkov kadar koli prepreči. Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke (Cookies), ki se naložijo na vašo napravo, zaradi njih pa je uporaba spletne strani hitrejša, uporaba nekaterih piškotkov pa je za delovanje strani celo nujna. Dokler se uporabnik z uporabo piškotkov izrecno ne strinja, ta stran naloži le tiste piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje. Upravljanje piškotkov na vaši napravi lahko vršite v nastavitvah svojega brskalnika.

Ta spletna stran ne zbira in ne hrani podatkov o obiskovalcih. Hrani le podatke o registriranih uporabnikih, ki so se odločili za prejemanje obvestil te spletne strani. V nobenem primeru ob naročanju spletnih obvestil se ni potrebno identificirati s pravim imenom, potreben je veljaven e-poštni naslov. Naročilo na obvestila lahko uporabnik kadar koli odpove.

Ta stran se drži smernic informacijskega pooblaščenca o uporabi piškotkov.
Osveženo v Radovljici, junija 2015

 

Tehnična izvedba © 2007 CHP